29082015-IMG_1566 29082015-IMG_1561 29082015-IMG_1562

 

God morgon lördag!

 

Vi vaknar på våran våning, jag och Liten. Den våning vi bodde på i nästan en månad i våras. Då, när pappan var iväg ute i världen och uppdragade. Nu är vi tillbaka igen, bara för en stund och det är så himla mysigt. Rent ut sagt lyxigt att kunna åka hit till Mormor och Morfar en helt vanlig fredag, och sova över. Vi hade myskväll igår. Typiskt, typiskt bara att Liten började snora innan natten och sen vaknade mitt i mörkret några timmar senare och var varm som en kamin. En alvedon och sen slocknade han på direkten. Vi är beredda på bacillchock nu såhär i inskolningstider, så det här kom som ett brev på posten. Idag är febern som bortblåst och den som verkar tröttast här i huset, är Morsan som legat på aga för sin lille Prins.

Så idag tar jag hand om en liten och snorig, bjuds på god frukost hos älskade päronen och bara har helg. Solen skiner och jag tror nog att här kan botas grusiga ögon med en extra kopp kaffe. En kan inte klaga, alltså!

Må så gott idag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4