16092015-IMG_2761Välkommen, ja.

Sådär ser det ut nu när man kommer in genom dörren hos oss. För ett par veckor sedan bytte vi ut steghyllan och var istället upp på fjället och kånkade möbler genom skogen som några andra galningar. Jag hade ju hittat skåp och grejer i Färboden. Så den där dagen när vi var upp och lagade taket, drog även mannen ner det där skåpet jag tänker att vi ska ha i ett badrum någon gång men som ju passar sig i en hall alldeles utmärkt också.
30082015-IMG_1741

Han är bäst och just nu jätteefterlängtad. Han drog iväg på uppdrag igår morse och rullar nog in på gården om någon timme eller så. 16092015-IMG_2759

Men nu står det alltså här istället, skåpet. Mycket bättre så. Snart ska tjocksockar och vantar och mössor få flytta in där.

16092015-IMG_2760

Vi säger Välkommen Fredag, också!

Det bara måste ha varit av vaccinet som Liten fick feber igår. I vanliga fall skulle jag såklart ha tänkt det på en gång…. men doktorn sa att det här vaccinet ger feber efter en vecka, tio dar.. men jag tänker att man kan reagera olika precis som med allt annat. För idag är min feberpojke feberfri och flyger runt här hemma precis som vanligt. Nåväl, skönt oavsett att det var en snäll Herr Sjuka.
Vi ligger och myser i storsängen tillsammans just nu, morsan pratar med sin kille och beställer gardinstänger av densamme. Liten sitter och pekar på Bröllopsfotot som hänger på väggen och säger mäh! va ä e dä? ungefär som att han för allt i världen inte kan förstå att hans mamma och pappa varit sådär snygga, någonsin. Ha!

Vi ska snart dra igång operation Städrace. Det är fortfarande riktigt surväder ute, ändå lite bättre än igår. Vi försökte ju gå ut igårkväll… klädde på oss och var kaxiga om att ”det finns inget dåligt väder”…. men det gör det baskemig visst. Det gick inte, vi fick vända om från promenaden då det bara vräkte in regn i barnvagnen och jag var kissat-på-mig-blöt trots regnkläder… men vi bytte kläder och gick ut en stund senare igen. Stannade bara på gården för att inte riskera att hamna under ett skyfall i skyfallen.. Liten var överlycklig. Idag har jag lovat honom mera utelek då det inte vräker ner lika mycket idag.

Vi hoppas på en fin fredag. Just så.

Ha det så bra idag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4