19092015-IMG_2956

Att vakna med solen som skiner in. Morgonlöpning, frukost tillsammans med hela familjen och att i tidig tid få gå ut på gården och börja dagen. Leka och greja, i frisk luft. Börjar dagen så, då kan resten knappast bli annat än världsbra. Ja till och med skitbra har den här dagen varit. Jag och Liten har höstfixat ute tillsammans och varit på långpromenad med vagnen.

Till lunch smörade jag för min Miniman och serverade snuskmaten, en utav Litens favoriter, blodpudding (som ju är god.. inte klokt.) till lunch. Vi åt lika mycket, han och jag… sen somnade Liten ute i vanlig ordning. I pissregn…. nåja. Vi hade i alla fall sol några timmar.  Jag dök då in i min målarverkstad och målade det femte (femte, femte!!!) varvet på mitt evighetsprojekt och nästan grät av glädje (ja, för en sån med lite tålamod… eller rättare sagt en sån som vill att saker ska säga ritchratch, så är det vaaaansinnigt, i målarsammanhang, jobbigt att måla någonting FEM gånger om) när jag insåg att jag var färdig. Tjohoo!

Ritchratch sa det sista varvet och jag kunde gå in i huset och sätta mig i salen och påbörja mitt mastodontprojekt som jag tänkt börja med i vad som känns som en evighet..

19092015-IMG_3017

Litens Första-År-Album….. med bara 526 bilder att sätta in…. ha ha. Men då är det bilder från hela preggoteten också. Ni vet mag-bilder till fördärvat och så. Men jo, jag är en fotogalning. Älskar att fota. Och som ni säkert förstår, så har jag inte mest bilder bakifrån och från sidan av Liten ( såna som mestadels visas här)…. jag har såklart fotot andra bilder som inte syns här på bloggen också. Höll på att smälla av bland alla färskisbäbisbilder. Och så skrattade jag lite åt mig själv..

19092015-IMG_3015

Hon som bara älskade lustgasen och höll i den som sin dyrbaraste snutte. Livet lekte liksom… Är det någon som är nyfiken på förlossningsberättelsen från Litens touchdown, så finns den ju HÄR .

Ibland tittade jag upp från bilderna och blev lite pirrig i magen. Det blev så fint här inne i salen tycker jag…

19092015-IMG_3001

Sådärja.

Förut satt det gamla, vackra kornischer ovanför fönstren.

18092015-IMG_2882Men dom fick vika hädan för nya vita och jag tyckte det blev hur bra som helst.

18092015-IMG_2906

Lite kraftiga gardiner har också fått ta plats. Mer ombonat så.

18092015-IMG_293218092015-IMG_2942

Inte somrigt i soffan längre utan höstmysigt.

18092015-IMG_2940

Bildregn av salen i ny skrud. Det får avsluta för nu. Nu ska vi ha mysig lördagkväll.

Ha en god kväll. ni med!

Lillafrun