09102015-IMG_4159
09102015-IMG_4172
Fffffrrreeedag!

 

-Äntligen.

Idag, lite extraskönt eftersom jag tyckt det här varit en rätt jobbig och tröttsam vecka med allt livspusslande som bara blev i överflöd denna vecka. Mest det där med bil, då. Men idag är vi lediga, jag och Liten och vi ska tusiken ingenstans. Om en stund hoppas vi att pappan rullar in här på gården. Han har vi längtat efter, massor. Men! I gårkväll var jag så trött att det liksom inte fanns en chans att ens orka vara tjuvrädd, så jag somnade bredvid min varma, snusande lillunge och har så sovit heeela natten lång till jag blev väckt för en stund sedan av en fredagspepp Miniman.09102015-IMG_4167Välbehövligt, jag blir knäpp av dålig sömn. Så jag tackar än en gång för att vi (i alla fall hittills) haft sådan tur med S som alltid varit och är en tycka-om-att-sova-lillkille. När han var plutt var det ju supersoft; han åt och sov om dagarna. På natten åt han typ var fjärde/femte timme på en gång och så tog det 7 veckor så sov han hela nätter också. Inte klokt när jag tänker på det. Nu? Nu sover han hela natten och en lång-gång om dagen och sen är det fullllll fart! Han tar igen sin softa pytte-bäbis-tid. Om jag säger så.
09102015-IMG_4142

Fredag, alltså. Och vi har ätit frukost och går fortfarande runt i pyjamas och morgonrock. Tvättmaskinen jobbar på med dagens första tvätt, mattorna är utslänga för vädring. Sängkläderna är urdragna ur sängarna och vi kan konstatera att vi nog inte kommer ha några problem med att hålla oss sysselsatta, idag heller. Det blir med andra ord en hemma-fixar-dag. Inte mig emot!

Först lite mer kaffesörplande och pussande på Miniman.

Ha en finfin fredag, alla ni goda människor som är här inne och läser och lämnar rara och peppande spår! (tack. <3 )

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4