11102015-IMG_4331

Morgonbus i merinoull.

Alltså, jag kommer inte ihåg senast vi hade en sån här dag;

Det är absolut första gången under vårat liv som ägare här på Drömgården. Där vi bara, bara haft en heeel dag av bara-vara-vara-tid. Bara, bara njutit ute av höstens kanske hittills vackraste dag. Förra året när vi hyrde denna gård, då var det här stället vårat hit-kommer-vi-och-bara-är-och-gör-knappt-någonting-ställe…. men, så är det inte riktigt nu, som ni säkert förstått. Och vi föredrar såklart att äntligen få börja förvandla detta ställe till vårt, men det är också skönt att bryta av med en sån här dag då och då som ger oss precis den där vilsamma känslan vi alltid tidigare hade när vi var på denna gård. Jag är av den typen att jag älskar göra saker, det sticks i tårna av att bara sitta och göra ingenting längre stunder. Har liksom inga problem att greja dagarna i ända, men det kräver såklart en hel del. Mannen är likadan. Så ibland är det bra med en sån här ladda-batterierna-dag.

11102015-IMG_4436

Efter frukost var vi ute med ungarna. Det var Svärmor, Sväggan, Lill-kusinen, Liten, M och så jag. Så vansinnigt gulligt med dom där två små som spatserar bredvid varandra. Fast för det mesta var såklart Sixten-Blixten en drös meter före oss alla. Han var fancypancy i höstig stass.

11102015-IMG_4442Så har mannen hjälpt mig ordna med lite saker här i trädgården också, som ni ska få se snart. Ett fotouppdrag jag har här i höst. 11102015-IMG_4451Så jag har fotat en massa, och det är ju bland det roligaste jag vet. Sen, till råga på denna skönsöndag, blev vi bjudna till Svärisarna på Söndagslunch. Lika fantastiskt som det låter. 11102015-IMG_4485Efter den var vi så trötta och mosiga att vi slängde oss i soffan och bara mättnadssuckade.

Nu ligger middagen i magen också. Ryggbiff, rostade rotsaker och kantarellsås. Tack Gode Gud för att min man tycker om att laga mat och dessutom gör det så bra. Jag gör gärna allt det där andra; bakar allt matbröd vi äter, sköter tvätten, städar, tänker ut vad vi ska äta och sådär.. tur att man kan komplettera varandra så bra.

Medan M lagade maten var jag och S ute på promenad och tog till vara på dom sista solstrålarna för dagen. Kalldimman har krupit in över åkern och nu väntar skön söndagkväll. Packa Förskoleväskan, checka Vardagspusslet inför nästa vecka, vika ett sjuhelsickes Tvättberg och sen, när Lillvännen är söndagsbadad och nattad, då ska jag slänga mig i Finsoffan och dega hela kvällen lång. Lite pyssel i kanten är bara mysigt.

Hujedamig vilken bra dag.11102015-IMG_4411

-In i hjärteasken med den bara!

Önskar er en skön söndagkväll! <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4