14102015-IMG_4535 14102015-IMG_4541 14102015-IMG_4542

 

En glimt av Litens Lekrum, ja.

Han älskar att vara där inne. Riva ut alllt som finns i bokhyllan, få böcker lästa för sig, klättra i skolbänken och såklart köra med alla traktorer och bilar och sånt. Jag är så himla glad att vi gjorde i ordning det där rummet. Särkskilt eftersom vi INTE hade tänkt göra i ordning det med tanke på att vi hade plan att göra badrum där ganska så snabbt vi ska börja med något här inne. Men, nu är våra planer troligtvis ändrade och det här Lekrummet kommer nog att bestå ett tag. Det är fasligt spännande det här. Vår 1800-talsgård måste ju liksom pysslas om mest överallt och det gäller att ta saker i rätt ordning. Vad nu rätt ordning är. Vi finular, helt enkelt.

Nåväl. Jag tjatar om ny ytterdörr och mannen pratar tilläggsisolering. Så möts vi någonstans på mitten. Det blir nog bra.

Men torsdag, alltså. Min lillvän har sovit bredvid mig hela natten. Och kors i taket så har även jag sovit så himla gott, trots att inte M varit hemma. Hallelujah! Och nu väntar Förskola och jobb.

Önskar er en bra torsdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4