24102015-IMG_5300
24102015-IMG_5304

Dom två yngsta kusinerna i familjen. Den ena mutad med en tjuga för att passa en busig Sisse när Morsan åt….. jo, jo. Där på bilden satt dom visst stilla. Men det var nog enda sekunderna på hela kvällen, typ. 

Åhåå vilken himla fin kväll det var igår.

FödelsedagsStoran med Familj bjöd på en helt fantastisk middag som vi alla satt och sa mm, å kära nån vad gott! åt, om och om igen. Det Grattis-skålades och åts och pratades och skrattades och Någon (Sisse) var heeelt vild. Han hade ju laddat för kalas hela dagen och ja, ni såg ju hur pepp han var på kalaskläder och kusinhäng. Han sprang på snedden, eftersom kroppen liksom inte hann med småbenen…. lockarna skruvades sig i nacken och ögonen lyste bus. Han var helt klart underhållning på hög nivå. En sån där underhållning som gav svettningar hos en Morsa, stundvis.

Så anslöt mannen också en stund innan vi packade in oss i bilen och åkte hem till Gården igen med en djupt sovande Sisse och med hjärteasken fylld med ännu en familjekväll.

Idag vaknar vi till Söndag och Vintertid och det passade sig fasligt bra just idag. Med en timmes extra sömn alltså, efter en pangkalaskväll som slutade seeent.

Nu ska vi ha myssöndag, hela Lilla Familjen. Önskar er en fin dag också!

Lillafrun