24102015-IMG_5239 24102015-IMG_523024102015-IMG_5240God tisdag!

Det bästa med att ha lov är helt klart all den här tillsammans-tiden. Som vi ju tidigare haft oceaner av, särskilt jag och min Miniman. Och under sommaren även heela familjen. Nu under hösten har det ju blivit annorlunda i och med jobb och Förskola, vilket vi också trivs väldigt bra med. Men det är fasligt lyxigt, det här. Det är det.

S har ätit Morsanbakad limpa med ohyggligt mycket Philadelphiaost på och jag och mannen har sörplat kaffe som jagvetintevad. 24102015-IMG_5242

Nu är hela familjen påklädd och redo att gå ut på en sån där lång och skön höstpromenad. Jag har inte riktigt landat i att jag faktiskt har lov ännu utan känner mig småstressad och tror hela tiden att jag glömt något eller så. Ni vet, den där tiden mellan att vara helt igång i huvudet, till att man lyckas landa i huvudvila.. .det brukar ju ta någon dag eller så.

Jag är lite i mellanlandet, kan man säga.

Men vi tar tisdag. Drar ut i friska luften och försöker landa i vila. Fint.

Ha en god tisdag, alla ni.

Lillafrun