27102015-IMG_5411

Där;

en Morsa som idag ska slira upp till stan en sväng för att göra ännu ett försök till att ordna henne linser. Ett inbokat besök hos optikern, alltså. Och jag ska åka iväg alldeles själv. Helt otroligt konstigt. Jag tänkte även hinna på min favoritpysselaffär samt snajda in hos min vän Clas Ohlsson och köpa på mig en drös nya gardinstänger (dom har bra och prisvärda såna där! har testat i salen och nu är det köket som ska få sig en omgång!). Jag ska försöka skynda mig hemåt igen så att dagen blir lång och fylls av ute- och familjehäng utöver en räserrunda på stan. Idag får vi träffa älsklingspappan igen också!

Morgonen här hemma har såklart varit überlyxig med gulligt kusinhäng, mammas goda hallonsylt i filen och en supersvettig halvtimme i pappsens hardcoregym på den där cykeln som alltid får mig tokslut. God start på dagen, helt sonika. Nu lämnar jag min lillunge här, omringad av en massa älskade.

Och vansinnigt nöjd är jag med min nya halsduk i favofärg;27102015-IMG_5412

Från Kappahl.

God morgon på er och ha en sketabra dag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4