05112015-IMG_5939-2

Där;

En Miniman som precis hade blivit hämtad på Förskolan av sin mamma i eftermiddags. Jobb, Förskola, en ljuvlig långpromenad i frostigt väder, handling och till sist ramlade vi innanför dörren här hemma. En extralång torsdag idag, dagen som annars brukar vara halv på jobb/föris , blev en heldag. Torsdagstrött unge och mamma. En av dom där två med betyyyydligt mer messmör i håret än hos den andre…

Vad Liten pekar på?

05112015-IMG_5938-2Världens Bästa PappaMorfar som rullade in på gården, plingade på dörren och kom in med ett leende Heej! Vill ni ha en gran? 

Alltså. Hur gullig får man vara!?

05112015-IMG_5950-2Sen svischade han iväg, Morfarn. Mot Mormoster Storan för ännu en granleverans.  Kolavippar så mysig grej!!

Och där fick jag feeling och tillät mig börja göra lite Vinterfint i köket. Inget rött, men till mina nya lite kraftigare vita gardiner och nytvättade kuddfodral och guldiga gamla ljusstakar… då passade det helt sonika väldigt bra med lite enris- 05112015-IMG_5934

Tiden innan jul, den som är nu och framåt, den är bäst. 

Vi myste en stund, jag och Lillvännen. Lekte inne på Lekrummet och så, innan vi fixade middag och sedan drog igång veckostädningen.

Och nu?

05112015-IMG_5955

high five! , sa jag. och han höjde sin lillhand, log mot sin mamma och klappade hans hand mot hennes. 

 Japp. Nu har vi torsdagkväll och H E L G för hela slanten.

Pappan är visserligen inte hemma ännu, han är och bossar ljudet för Sverige-Tjeckien-hockey-matchen. Men så småningom kommer han hem också och ansluter till det här helgfirande gänget! Till ett alldeles nystädat och vinterpiffat hem kommer han också.

Åh som jag ser fram emot den här helgen. Må den gå låååååångsamt. <3

Vinterfint och Helgpepp, alltså.

Må så gott!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4