15112015-IMG_6366

Granris och Röda äpplen hemmahemma…

Vi fick visst sånt Palt- och Bastukoma igårkväll att Mamma och Pappas erbjudande om att ska ni inte sova här? hakades på på en gång. Och jag älskar ju att sova där hemmahemma. Få känna mig som lillEmmeli igen och äta frukost med mammas hembakta bröd och hemgjorda äppelmos och med pappas nygjorda brasa som brinner och värmer gott. Dom är bäst, dom där två.

Så fick jag dessutom chansen att ge mig ut i hardcoregymmet ännu en gång denna veckan. Cyklade så svetten sprutade och det där stället, med den där gammcykeln, är det absolut bästa träningsstället jag vet. Smågalet egentligen.

Sen åkte vi hemåt. Levererade palt till Storan och åkte sedan hem till Gården och stekte palt till oss själva.

15112015-IMG_6390För den som inte tycker om den här maten, den tycker nog att det ser ut som jordens snusk, särskilt uppstekt. Men vi, som fullkomligt älskar den, småsloss nästan över dom sista bitarna i stekpannan. Det vara samma sak idag. Mycket smör och lite, lite lingonsylt ska det vara till. Och massor av kall mjölk!

15112015-IMG_6394

En massa lek på Liten rum har det också blivit. Han skulle promt leka med sitt födelsedagståg som står på hans hylla som prydnad. Tåget han fått av Moster M. Uff uff uff, (tuff tuff tuff) säger han och pekar på det.

Och när det blev eftermiddag drog jag och Storan ut till skogen. Traskade, fick friskluft, pladdrade på som vanligt och tog med oss lite skog hem. Nu väntar Chili Conkan-middag här hemma innan jag ska iväg på Sången, som min farmor sa (körövning). Jag älskar att sjunga på söndagkvällen såhär. Tredje söndagen idag, och jag känner att det gör mig gott!

Allt gott till er, ha en skön kväll! Så hörs vi snart igen.

Lillafrun