24112015-IMG_6625En bit vintermundering till en liten Minimänniska.

Så var det plötsligt tisdagkväll.

Vi slänger oss i soffan både jag och Liten. Jag pustar ut och Liten ser på kvällens bolibompaavsnitt (jopp, nu har mannen till slut ordnat så att vi har TV. Än så länge bara med någon enstaka kanal. Men den viktigaste har vi i alla fall; Bolibompakanalen…). Liten pustar också ut, efter en heldag på Förskolan och sån där extrafestlig hämtning av både Farmor&Farfar. För någon vecka sedan var det både Mormor&Morfar som hämtade. Så fint det där, alltså. Att min lilla pojke har så många som tar hand om och älskar honom så. Sisse har alltså varit några timmar hos Farfars i eftermiddag medan jag jobbade långtisdag i vanlig ordning. Världslyxigt var det att bli bjudna på middag, särskilt som morsa,  när man kommer hem sådär trött efter en lång dag och inte alls är särskilt sugen på att ställa sig vid spisen.

Jag började min dag sådär toktidigt i morse. Drog av ett träningspass när det bara var jag vaken och sen plockades vintermunderingarna fram. 24112015-IMG_6624Jag kittade Liten för ett bra tag sedan, fallifall snön skulle komma tidigt liksom… så idag var jag pepp på hans premiärande. Ni kan nog gissa vid det här laget vart hela hans vintermundering är inköpt. 24112015-IMG_6626Har aldrig hittills blivit missnöjd över något jag köpt på den där randiga butiken, och än så länge får denna overall toppbetyg den också.

Och därmed är vintermunderingen välkomnad för i år.


Hoppas att ni har det fint, alla ni.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4