25112015-IMG_6638

Att jobba en heldag åt Tomten är ingen lek, alltså.

Vi hade en så himla mysig dag igår, jag och Päronen. Jag inhandlade allt från pyssel till att binda krans, göra julkort, pyssla ihop Litens julkalender. Till juligt till hemmet och en hel hög av Juleklappar. Att bara fylla Litens julkalender kräver ju sina 24 paket. Men jag och mannen vägrar ge honom krafs bara för att, så han kommer få sig lite strumpor och nån pyjamas, ny tandborste, miniaskar med torkad frukt (überfestliga tycker Sisse att dessa är) tandkräm och så, också. Sen hittade jag en nyöppnad butik med gammalsdagsa leksaker som var helt fantastisk. Där gick jag lös på gulliga små saker till honom. 25112015-IMG_6640

Vi, Julklappsshopparna, blev bjudna på god middag av älskade mannen, Minimannen och Torehunden när vi kom hem. Superlyxigt. Mannen hade förutom roddat hund och barn hela dagen, även varit iväg och handlat och grejat ute och kokat äppelmos och sådär. Han är bäst, det är han.
Själv var jag helslut efter dagen igår, känns ju smålöjligt. Men jag var det. Deckade på kökssoffan efter middagen, sov hela kvällen som en sövd och vaknar denna torsdagmorgon och känner mig smått vimmelkantig. Nu väntar veckans sista Musikfröknande och i eftermiddag är det Pysseltime Deluxe som gäller. Som jag längtar!!

Ha en god torsdag, alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4