27112015-IMG_6750 Idag har vi knappt gjort annat än att greja här hemma. Adventsfix, det tar sin tid. Men är så vansinnigt mysigt! Vi har faktiskt hunnit ut två svängar också; en för att fota julkortsfoto och en för motion och Litensovning. Men många, många timmar har här skurats och hängts upp stjärnor . Och nytt enris har fått komma in och saker har flyttats bort och annat har fått komma fram.. någonstans på mitten av dagen var allt framdraget och det var så rörigt att till och med mannen började mumla om att det faktiskt var fasligt stökigt….

-men till slut så.

Nu är det kväll;

 stjärnora lyser i fönsterna, det doftar äpple- och kanelljus. Golven är skurade, lummerkransen hänger på Kakelugnen. Vi har dunsat ner oss, nyduschade och alldeles möra i Finsoffan.

Så himla mysigt att vi har ett eget hus att göra Advent i. 27112015-IMG_6751 Och HÄR kan ni läsa ”receptet för lummerkrans” på mitt vis. 27112015-IMG_6756

Trevlig helg alla ni!

Lillafrun