Raggsocksgrått… är en underdrift om denna lördag.

Men vad tusan! Vi drog ut i alla fall. Vandrade långpromenad i duggregn medan fortfarande hela familjen var hemma. Liten somnade i vagnen trots att det var innan lunchtid. Helt förståeligt, såg fasligt skönt och mysigt ut där i vagnen. Sen drog mannen iväg på dagens uppdrag. Efter lunch i magen för både mig och Liten, har jag tränat. Och det är så fantastiskt roligt nu med Sisse. Nu också. Helt galet med barn. Varje tid i lilla livet har sin charm.

Si nya verkar helt klart vara att härma det vi gör. Sitter vi med armarna i kors, då gör lillplutten det också. Suckar jag över någonting, då suckar han också (haha, låter asroligt!) och som idag då, när han för ovanlighetens skull hängde med och tränade med mig. Då gjorde han den sötaste Fällkniven jag någonsin sett, försökte härma Morsan i TRX:n, göra sin egen minivariant av planka och så flåsade han såklart som bara den, han också.

28112015-IMG_6777 28112015-IMG_6782 28112015-IMG_6785

Åh. Älskade unge!

Nu är lilla väskan packad för Minimannen och jag har piffat mig lite… håret är hyffsat otovigt och kinderna lite rosiga. Jag och mina Svärisar ska iväg på spännande Studiebesök hos M. Så vi får se vad i hela friden det är han jobbar med egentligen! Så går vi såklart på hockeymatchen han sänder också.  Fasligt festligt! Liten drar till Mormor&Morfar, med russinaskar och favoritklossar och ett strålande humöri packningen. Känns som en lovande lördageftermiddag och kväll väntar oss, med andra ord!

Allt gott till er!

Lillafrun