14122015-IMG_7175Att nattpyssla och ha Tomteverkstad tillsammans med han jag älskar så, min M.

Det, är bland det mysigaste och trevligaste jag vet med den här innan-julen-tiden. Eftersom vi hade Sjukstuga här i helgen och eftersom ett visst paket med viktiga grejer inte landade i Brevlådan förrän igår, så blev det vansinnigt bråttom med vissa saker inför denna Julen. Men, så igår föll pusselbitar på plats och jag och mannen satt upp i ljusens sken, till aaaalldeles för sent och teamworkade och pysslade. Och hade det så himla trevligt.

Så vaknar jag idag till tisdag, en lite smågrusig sådan av Tomteverksta´förklarande skäl. Äter frukost tillsammans med mina pojkar och laddar för en arbetsdag lite extralång. Får hjärtat varmt av min älskade vän Eleonor, som skrivit så himla fint om vår vänskap att jag blev alldeles tårögd. Läs HÄR inne på hennes fina blogg om ni vill.

Nu ska jag susa iväg med fiolen på axeln. Först ha en drös rara pianoelever och sen tagga för den där Årliga Julkonserten i Stora Kyrkan ikväll där fiolen får åka fram. För ett gäng år sedan var alltid jag och M med på denna konsert, som elever. Senaste åren har vi suttit i bänken och bara njutit. Och nu är jag med som Musikfröken. Livet alltså!

Det blir en bra tisdag det här!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4