18122015-IMG_7209

Häromdagen när jag och mannen var och Julhandlade så avslutade vi shoppingsdagen men sån där stor, storhandling på stora mataffären också. Och med oss hem fick bland annat en herrans massa non-stop och ett Pepparkakshus i delar, följa med oss hem. Något år har jag och M gjort hus efter egen ritning och så, men det var en drös år sedan. Nu blev vi sugna igen och tänkte att det här blir en bra nivå för vår lilla ettåring.

Så denna fredag har vi förutom att göra hemmet skinande rent och varit ute i pissregnet, också pysslat ännu lite till denna vecka. Pappsen ordnade det där farligt varma.
18122015-IMG_7211

Sisse sorterade ”stenarna”. Eller vad han nu trodde att det var. Jag hade lust att säga Men, Det är ju GODIS ju! när han satt där helt oventandes och sorterade och la tillbaka i skålen. Men så kom jag på att det ju är himla bra att han inte vet vad godis är. 18122015-IMG_7220 Jag fick mig en riktig sån där nypa-mig-iarmen-stund. Själv är jag ju en Pysselmoster och älskar att pyssla och att nu får göra det tillsammans med min unge var så himla mysigt! Pinsettgreppet har varit Sisses specialité sedan han var en halvår, så nu är han riktigt hajj på det och kunde dutta non-stop som om ingenting. 18122015-IMG_7226Och vips var hela alltet färdigt!
18122015-IMG_7229 18122015-IMG_7230En herrans massa snö av olika slag (bomull och florsocker, ni vet) och så en ljusslinga i snön och inuti huset. Och en drös gulliga tomtar och sånt.
18122015-IMG_7232 Jojo, väldigt nöjda är vi alla tre över mästerverket!

18122015-IMG_7234

Nu doftar det pepparkaka här hemma och vi har fredag för hela slanten. Päronen gör sig ordning för att åka iväg och sjunga Julkonsert med Kören och Samuel Ljungblahd. Vi är omåttligt peppade, jag och mannen! Liten är också tokpeppad, han ska få hänga med Faffa! heela kvällen!

Och PS. Juletävlingen är avgjord och jag skulle vilja ge er alla en varsin finmatta. Men en vinnare är utsedd. Therese Carlsson, Grattis! Du har mail.

Och; TACK alla ni för att ni varit med och tävlat!<3 DS.

Må så gott i helgen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4