16012016-IMG_8285

Lyxigare helg tillsammans med min lillvän än det här, det kan jag inte tänka mig.

Vi vaknade bredvid varandra i min gamla hemmahemmasäng, jag och lillvännen. Liten gosade med sin mamma som han alltid gör, bästa starten på vilken dag som helst. Så trippade vi ner för trappen. Lyxfrukost och vacker brasa i kaminen.

Vi klädde på oss och gick ut i vackervädret.16012016-IMG_8269Jag drog Liten på snowracern, vi åkte spark tillsammans, lekte med Tore.16012016-IMG_8274 Innan vi ramlade in hungriga för lunch.

Så blev det en liten promenad till när Liten skulle somna i vagnen. Jag passade sedan på att hoppa in i hardcoregymmet och trampa mig igenom veckans sista pass. 16012016-IMG_8291Gammcykeln, alltså. Den tar kål på en. Efter gårdagens tuffa intervallpass hade jag tänkt försöka mig på ett lite lugnare pass. Men det gick såklart jättedåligt!

16012016-IMG_8292

MammaMormor skämde bort oss ännu mera, vid melliset fick vi nygräddad risgrynspudding med saftsoppa till. Det är bland det godaste jag vet. Håhå, så gott! Vilken önske-mat-helg!

16012016-IMG_8287

Blommor från E och Sisse.  MammaMormor och PappaMorfar är värd alla blommor i världen. <3

Ja, ni hör ju. Vi har det så himla lyxigt här. Efter lite ritande och busande nu tillsammans med lillvännen, är det strax middag. Jag längtar!

Ikväll, lagom till Litens natt, packar vi in oss i bilen och åker hem och längtar sista timmarna innan den där efterlängtade mannen rullar in på gården. Han som åkte iväg i måndags typ 05 på morgonen, var hem en sväng under onsdagen men som sedan varit borta igen. Snart är crazyveckan över, vi hinner ha en minihelg tillsammans imorn, och det känns ju himla, himla fint.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4