18012016-IMG_8336
Där;

Lite ”Ursäkta röran, vi bygger om!”.

Hohoo så najs, nu är diskmaskinen på väg in till oss. Och det krävs lite ombyggnad som sagt. Igår eftermiddag så det ut såhär när jag ramlade innanför dörren. Typ småstökigt. 18012016-IMG_8340Och nånstans där bland allt, stod en deg som jag satt under morgonen. 18012016-IMG_8341Så mitt i stöket hade vi världens godaste mellisstund med nybakt bröd med philadelphia på. Preggot njöt; bröd, mycket smör och ett gott pålägg.

18012016-IMG_8345 18012016-IMG_8347

Veckan är igång alltså!

Jag är så pepp på det här lilla köksprojektet. Smartare diskbänk, diskhjälp i form av diskmaskin och dessutom så måste det där tröttsamt mönstriga kaklet ”tyvärr” bytas ut också.

I övrigt;

Igår morse när jag höll på att göra i ordning mig för jobbet, så fick jag världens vad vi nu tror var blodtrycksfall. Jag vet att jag har lågt blodtryck, så det är klart att det var det. Men sådär snurrig som jag var igår, det brukar jag inte vara. Kunde under en lång stund inte göra någonting, då jag höll på att svimma bara om jag satte mig upp. Plötsligt repade jag mig och kunde ta mig iväg till jobbet, i tid till och med fastän jag ett tag tänkte att det-här-kommer-aldrig-att-gå-vägen-idag, där jag låg på golvet och kallsvettades.

Så så har vår vecka startat; en måndagsmorgon med snurrig morsa, annars full fart som vanligt. Miniombyggnation, Jobb, Förskola, Hemmafix, Alfonsläsande, Kakelfunderande och veckans första Träningspass.

Veckan är igång!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4