03022016-IMG_8996Där;

Min lilla Alfonsälskande snart-två-åring. Två år, liksom? Inte klokt.

Igår sken solen från morgonen och vi passade på att njuta av vädret så mycket vi bara orkade. Pappan var ju hemma några timmar med oss också, så vi passade på att ge oss ut på tur hela familjen. Efter långpromenad blev jag dumpad hos tandläkaren, helt enligt plan. Glad i hågen traskade jag sedan därifrån när Herr Tandis konstaterat att allt såg bra ut. Jag som börjat inbilla mig att jag nog fått mitt livs första hål nu. Men det var troligtvis mina bihålor som gjorde ilningarna förra veckan, som jag då börjat oroa mig för. Så, Stort High Five på det ickehåliga!

03022016-IMG_9004

Vårvinter. Norrlands bonusårstid.

Efter lunch packade jag och Sisse in oss i Rymdskeppet och drog iväg på utflykt. Landade hemma hos Mormor&Morfar och Torehunden. PappaMorfar var ute och åkte skidor, MammaMormor tog Liten i vagnen och gick ut på sovpromenad och jag hoppade in i Hardcoregymmet. Friskistid så det förslog!


03022016-IMG_9015

Ett svettigt preggo som var hög efter ett intervallpass på gammcykeln. Nu börjar lill bulan bli en kula! Och det sparkas hejvilt. Så himla spännande, tro vem det är som gömmer sig där inne liksom?

Och godaste melliset fick jag sedan..03022016-IMG_9017

MammaMormor hade gjort Risgrynspudding och det bara älskar ju jag. Så efter varm dusch och uppfräschning av svettmonster, åts det pudding för fullt!

Efter skön eftermiddag med lugn stund i finsoffan. Sådär när man bara sitter still och pratar och inte gör nåååånting, mer än att gosa med nyvaken lillvän. Himlamysigt. Efter god mammalagad middag packade vi in oss i bilen igen och styrde kosan hemåt.

En sån där dag är verkligen höjden av lyx, i mina ögon!

Lillafrun