15022016-IMG_9550Det är så sant, så sant;

Borta. -så himla, himla bra. Och hemma; bäst, bäst, bäst. <3

Resan gick bra hela vägen igår också. Vi stannade på ett andra stopp för att fika gomacka och smoothie och ha en stund Alla-hjärtans-dags-häng. Jag och finaste pojkarna på jord. Sen tog vi sista biten hem och rullade in på en Drömgård med ny, kritvit, vacker snö omkring sig. Hemma. 
Det packades upp i ett nafs och sorterades tvätt och vips var vi i Mäjadalen och lämnade lite kärlek i form av choklad. Från Sisse till Kussarna. Och så svishade vi vidare och firade vi fina Svärmor inför hennes födelsedag. Till sist hamnade vi hemma igen, Liten lekte med leksakerna han längtat efter och jag tog mig ett skönt och efterlängtat träningspass efter två lugna dagar. Alla hoppade vi sedan ner i den precis-innan-vi-åkte-nybäddade Storsängen, nyduschade och med Så-himla-skönt-att-vara-hemma-känsla.

Och idag är det måndag, minsann! Jag ska iväg på föreläsning och lite annat jobb. Det är studiedag, alltså. Inte en vanlig Musikfrökendag med undervisning. Så Liten hänger hemma (eftersom han också har studiedag) med sin pappa och det känns ju alldeles lagom ruschigt efter att ha varit på äventyr hela helgen.

Fint så.

Ha en god måndag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4