15022016-IMG_9554

Älskade lilla Pyret i Magen. Igår beklädd med den skönaste klänningen jag haft på mig, tror jag. En ny skapelse från Lindex. 15022016-IMG_9555 Halsduken roffade jag åt mig vid mellisstoppet på väg hem, i söndags. Kommer från Vila. En halsduk kan göra så mycket. 15022016-IMG_9561Ja, så sådär såg jag ut igår innan jag drog iväg på veckans första jobbdag.

När jag återvände hem så var jag tusen gånger tröttare och så himla längtade efter lillvän. Förutom lite kvällsjobb jag behövde greja med, så myste jag alltså med Liten hela kvällen. Och hans snyggpappa, såklart. Han som hade maten klar när jag kom hem och han som pysslar om sin preggofru allt han kan. Och Liten? Han serverade sina päron kaka, efter kaka. Och tog sina armar om oss och pussade och kramade. Alltså, det här med Minimänniska. Helt, helt ljuvligt!

Så slockande jag med Sisse, fastän jag hade tänkt kliva upp efter hans nattning och träna. Men det var alldeles för mysigt bredvid den där varma lilla kroppen, så jag låg kvar istället. Vaknade i dag rätt pigg, så jag började dagen med ett träningspass. Hejja på den! Nu väntar god frukost med pojkarna och sen bär det iväg mot en dag fylld av en massa pianoundervisning. Hepp, hepp!

Ha en fin tisdag!

Lillafrun