Dagboken krånglade igår…här kommer torsdagskvällens ord…

”I natt somnar vi ovaggade här hemma.

Började dagen tidigt, tidigt. Liten behövde iväg på Förskolan till tupptidigt, både jag och mannen skulle iväg extratidigt nämligen. Jobb och Förskola. Sen hämtning av Miniman. En långpromenad i snöfall. Och innan vi landade hemma hängde Liten med mig till tandis. Jag dog söthetsdöden när han satt där på en liten stol i väntrummet, med blå alldeles-för-stora skoskydd på fötterna. Höll mamma i handen när jag låg och fick gaddarna checkade (ja, inte på vanligt vis.. utan på ett sånt där tandregleringsvis. Eftersom mina tänder en gång i tiden stått kors och tvärs så var jag (och älskade pappa som alltid följde med<3) under många år stammis hos tandställningstandläkaren och nu behövde det checkas bara. Ja, nog om det). När vi gick från Tandis stack Liten in huvudet i varenda sal och hojtade Hejjjå!! . Den där ungen, alltså. Vaansinnigt bestämd, så godhjärtad, omtänksam och så himla rolig.

Medan mörkret föll tog Liten sig en skön stund i stora fotöljen. Han var trött, sa han. Och det kan man ju förstå, efter en dag med tokmycket lek och så den där ovanligt-tidiga morgonen på det. Jag tränade, trots att det var galet motigt innan. Men jag väldigt glad att jag gjorde det, då det blev ett bra pass och var otroligt skönt efteråt. Middagslagning därefter. Och så till sist en torsdagsstädning, med tillhörande liten apa på min rygg under golvskurandet.
Vi high-fivade när vi klara, Mamma kjlaar! ropade lillvännen.

18022016-IMG_9705Kvällsfika drog vi till med för att fira, innan välling och Alfons och sånt.

18022016-IMG_9712

Jo, jo. I natt somnas det ovaggat. Liten sover redan och jag ska lägga igen mina blå jag också bredvid den där älskade. Och det bästa, bästa är när mannen snart kommer hem från sändning och pussar på mig och säger  jag är hemma nu. Då tar liksom sömnen vid, på riktigt. Vi gjorde fika till honom också, såklart. Och så har vi skrivit en lapp med ord vi menar inifrån-och-ut.

18022016-IMG_9724Hoppas att ni har haft en fin torsdag.

(Jag är så glad för alla er som tittar in här hos mig. Och extraextra glad blir jag för alla era peppande, fina och omtänksama spår i kommentarsfältet. Tack. <3 Ni vet väl att ni kan följa oss på Instagram också? lillafrunsdagbok heter jag där. )

Natti natti!

Lillafrun”

Ja. Så, var vår torsdag. Och idag vaknar vi till fredag. Helt vansinnigt taggade. Hela familjen har tagit helg och vi ska iväg på familjeäventyr över dagen! Hörs senare!