17022016-IMG_958419022016-IMG_973017022016-IMG_958617022016-IMG_959417022016-IMG_9588Hej på er i havet av köksbilder denna tisdag!

Jag är så himla lycklig över vårt gammkök med mormormönstrigt golv och sköna kökssoffan och just nu, mest av allt, det ljuvliga ljuset som köket bara badar i.

Vad vi har för oss i veckan?

Ptjaa… Igår var pojkarna hemma och kurerade, tvättade, tvättade lite till, vädrade, myste framför film och sånt. Jag jobbade och var uppenbarligen mycket, mycket slut när jag kom hem. 18.15 checkade jag ut (!?). Helt galet. Flyttade mig från kökssoffan till stora, renbäddade sängen när Liten skulle göra natt, och så sov jag runt liksom. Det var inga problem att kliva upp kring 06 i morse, om jag säger så.
Jag åkte i väg i morse och undervisade ett par timmar, för att sen checka ut från jobbet och åka hemåt för att ta vid Sjukstugestafettpinnen. Väldigt passande med Sjukstugedag idag då mina elever, som jag skulle haft efter morgontimmarna, hade skiddag. Jag hade liksom redan tänkt kompa ut den här dagen. Hurra för sånt klaffande säger den här Musikfröken!

Innan mannen drog iväg på uppdrag hann vi träna ett tabata-pass tillsammans. Roligt och trevligt med sällskap. Och jobbigt. Sen vinkade vi pappan hejdå och gick ut för att åka Snowracer. Sisse är liksom inte sjuk längre, så att det behövs baddas panna på ynklig minimänniska. Men det har ännu inte riktigt gått 48 timmar sedan Herr Äckelsjuka började (och slutade? Det blev liksom inget mer än i söndags..) härja. Så, det är klart vi är hemma. Idag har vi alltså kunnat vara ute tillsammans och njutit av finvädret. Nästan som en smygstart av Sportlovet som är inom ganska-kort. Vi åkte Snowracer tillsammans utför lillbacken och både stora Morsan och lilla Liten tyckte det var fasligt roligt.

19022016-IMG_973817022016-IMG_9590

Nu sover Liten ute i vagnen. Jag sitter och pustar ut och har skön stund efter att ha varit ute och dragit honom på långrunda,  samt ställt huset till rätta igen; städat lite till, matat på ännu mer i tvättstugan och så. Så nu doftar det Ajax och tvättmedel i en salig blandning. Åh så fräscht det känns!

Jag och mannen har inte ropat hej ännu, men det vore ju för himla härligt att slippa…

Nu ska jag slå i kull mig på sängen en stund, njuta av Pyret-sparkar och läsa Mama innan Minimannen vaknar!

Hoppas att ni har det fint, alla ni!

Lillafrun