27022016-IMG_0153
Älskade Liten. Livet självt. <3 

Idag har jag haft en dag med så blandade känslor.

Å ena sidan så tacksam och lycklig. Över min lilla Familj. Mitt lilla gäng. Jag och finaste pojkarna jag vet. Och så Pyret i Magen som sprattlar och hickar och har sig och är så efterlängtad att vi får dåndimpen. Lycklig över hur bra vi har det här på vår Drömgård. Gården som fortfarande är som ännu en saga som blivit sann.
Å andra sidan har jag gråtit hav av tårar och haft så ont, så ont i hjärtat. Känt frustration för att jag inte är någon Superhjälte eller Gud som  kan rädda en människa ur något som gör människan så ont och illa. Hur mycket jag än försökt och försöker, så kan inte jag göra mer. Men det är nesligt, som Pettson-hönorna säger. Att jag inte bara kan knäppa med fingarna, skapa älskat liv och lycka även hos denne.

 Som ni förstår är det här något jag inte vill skriva mer ingående om, men något jag ändå vill ska få låtas komma ut i känsliga ord här i min dagbok. Livet alltså, inte alltid helt lätt att förstå.

Nåväl. Bland lycka och sorg hade vi innemorgon här hemma denna lördag. Svassade runt i pyjamas, sörplade jordgubbssmoothie och lekte på Litens rum. 27022016-IMG_0144 27022016-IMG_0150 27022016-IMG_017427022016-IMG_0182Sen gick vi ut på långpromenad.

Både jag mannen kände oss väldigt trötta i kropparna. Dels träningsvärk från gårdagen men också lite smygkrypande febervärk, typ. Liten somnade i vagnen, trots förmiddagstid och verkade även han lite loj. Jag och M lunchade tillsammans medan lillvännen sov vidare ute på bron, i den snöby som då drog över oss.

27022016-IMG_0191Så det har varit lugn hemmalördag idag.

Skönt att, efter helger av glammiga bortaäventyr, få en hemmahelg. Jag har skrotat runt i mitt rosa, alldeles för randiga underställ som jag älskar. Tvättat. Vilat på storsängen och pratat med efterlängtad Syster som varit i Thailand på äventyr men som nu kommit hem till Huvudstaden, och snart även hit, hemhem. Älskar att det vankas sportlov och familjehäng i massor inom kort.

Och solen kom tillbaka i eftermiddags också!

27022016-IMG_0196

Och här har rullats en herrans massa chokladbollar och tänkts på Litens ena kusse som är helt galen i dessa. På Litens 2-årskalas tänker jag att även lillvännen ska få bli varse om att hans morsas chokladbollar faktiskt är himla goda.

27022016-IMG_0211

Jag väckte Liten efter tre-fyra timmars sömn och serverade honom för en stund sedan hemmahamburgare till någon slags senlunch/tidigmiddag. Nam nam! tyckte han och verkar ha sovit ruset av sig. Skönt. Jag känner mig faktiskt också piggare efter en dag i lugnt tempo.

27022016-IMG_0203

Nu ska jag och Sisse strax försöka kamma till frisyrerna lite och sedan traska lilla vägen till Farmor&Farfar. Dom pysslar om oss ikväll med middag och det är vi så tacksamma för.

Ha en skön lördagkväll alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4