03032016-IMG_0418

En sneakpeak av något så himla fint! 

Vår torsdag?

Räsermorgon. Flängde på och gjorde mysig frukost, pysslade om en Liten, kokade välling, försökte värma upp en bil där ute på gården, tände ljus på bron, packade konstiga arbetsväskan (en sån som idag var full med karameller) och försökte få mig själv att se någorlunda städad ut, och så vidare. Ni vet, vardagstågsmorgon. Dom tuffar ju på, om man säger så. Jag rusade ut genom dörren, samtidigt som Liten möttes av guld värda barnvakter. Offa och gänget!. Liten var överlycklig och jag så tacksam att jag kunde åka iväg och jobba trots att Liten inte var på Förskolan. Idag hade jag nämligen ett gigg med mina yngsta elever. Något både dom och jag taggat för och det bara ville jag inte ställa in. Så jag drog iväg och hade en så, så fin arbetsdag. Slirade sedan hem efter min kortdag och mötte en tokpigg Liten. Nåväl, det kändes i alla fall bra att han fick vara hemma idag också.

I eftermiddag har här motionerats, snöat, sovits i vagn och så har vi haft finfrämmande; Storasyster M och hela hennes familj har varit här och vi åt seen lunch och sörplade kaffe och surrade i kapp månaderna vi inte inte pratat så mycket med varandra. Coolingarna har ju varit i Thailand och ja, det fanns massor att prata om. Som det, livet, växande magar. Väldigt mysiga timmar. Liten var helt lycklig över att leka med sina kusiner. <3

Sen har vi haft torsdagkväll, jag och Sisse. Läst Alfons, städat hemmet, pratat och pratat och pratat. Och nu lägger vi oss, lite sent men äsch. Nyduschade och fräscha och nöjda över att det doftar linsåpa och ajax och är toppenfräscht här hemma. Sisse hjälpte mig att skaka tatta (skaka matta) och sen lägga ut dom i rummen. Tung! sa han när han släpade fram fårfällar och annat och la på rätt plats. Han har koll, den där lille. Älskade, älskade unge. 

Och den där sneakpeaken?

03032016-IMG_0417

Jamen ,titta! Svärmor har gjort det igen, stickat mig Världens Finaste Tröja. Och denna gång dessutom med matchande mössa. Jag är helt kär. 03032016-IMG_0421 03032016-IMG_0420Och vissa har ju checkat in för Sportlov nu. Jag ser mig själv sittandes i snögrop,  i tjocktröja och tofsig mössa, med varm choklad i kåsa och med trynet mot en värmande sol. Åh.

Sportlovet är här. Håhå så härligt! Och imorn kommer en efterlängtad skäggig hem. Åh, lyckofredag alltså!

Natti!

Lillafrun