18032016-IMG_1639

Till slut, så!
18032016-IMG_1616 18032016-IMG_1628 18032016-IMG_1619

Håhå, den sucken jag drar nu går inte, inte av för hackor.

Projekt Storstädning är färdigt och vi är Kjlllaar! som Sisse säger. Sisådär 30 timmar (med sömnnatt inkluderad såklart) senare av idogt arbete, med lite promenad- mat- lek- barnmorske- tränings- och pussa-pappa-välkommen-hem-pauser. Han kom hem med storhandling och ett fång rosa rosor. Älskade man. Och som han berömt sin fru idag, tyckt att jag slitit där med magen i vädret. Klättrandes i fönsterna och krypandes på knä. Strykandes och torkandes. Och så vidare, ni vet. Är det något han inte gillar så är det att städa, och då uppskattar han liksom ännu, ännu mer att hans fru ju tycker att det är himla trevligt. Fast nu är till och med den största Städomanen jag känner less, men samtidigt så himla, himla nöjd och känner sig som en filbunke i kroppen.

18032016-IMG_1637

Vi tar fredagkväll. Njuter av ett skinande rent hem som är redo för Påsk och Vår och är glada över alla är hemma.

M ropar precis att det är mat. Så lyxigt. Det blir fruganönskad middag; tacos med hans goda guacamole och mina favotillbehör. Kan inte bli så mycket bättre start på denna fredagkväll och helg!

Önskar er en skön fredagkväll!

Lillafrun