24032016-IMG_1894 24032016-IMG_1889

Sådärja, färdigt!

24032016-IMG_1926

Så höll dom tillsammans hårt, hårt i den där lilla glasburken.

’ I från Blåkulla, i från Blåkulla kommer vi som ni ser. Glad Påsk, Glad Påsk vill vi önska Er! ’

Sådär sjöng dom också. Alla tre. Om och om igen. 24032016-IMG_1936Ända tills lillvägen tog slut och dom plötsligt var vid första Målet. En tufsig gräsodling med Litentillverkad kyckling där i, överlämnades. Och så ännu några varv av den där sången, förstås. Och så vidare mot nästa. Den lill Påskgubben vet hur han ska charma sin Farmor&Farfar och Mormor&Morfar. Och hjärtana hos Päronen till den där lilla Påskgubben? Ja…dom jobbar på, om man säger så. Kära nån, vilken lycka att få den där lilla Sisse i vårat liv.

24032016-IMG_1943

Och nu har vi Påskloooov! Tjohooooo! Pappan ska visserligen göra ett uppdrag till innan helgen, men då har jag och Sisse ändå det vi påtar på med. Idag, efter vår halva Jobb- och Förskoledag, har vi pysslat det sista; äggen hänger i riset och gräsbyttorna är pyntade och levererade dom som levereras skulle. En långpromenad är traskad, lite inför-helgen-handling gjord. Tvättmaskinen har snurrat, ett träningspass är avklarat. Och en drös av Kära-nån-vad-skönt-och-mysigt-med-Påsklov-suckar, är dragna.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4