06042016-IMG_2561Jo, vi åkte ju iväg igår. I kanske det grådassigaste vädret någonsin.

Jag och min älskade Storan. Landade hos gulliga frissan och satt där och blev ompysslade, i timtals. Jag hade förstås kunnat gå en sväng på stan när Storan blev frissad, men kände att det var en så skön stund för en preggomorsa som typ aldrig sitter stilla sådär, att liksom bara bläddra i en inredningstidning, klappa bäbismage, titta ut genom fönstret på regnet och surra med Frissan och Storan om ditt och datt.

Efter att vi blivit vårfina i håret, blivit av med en kostnad som varsin halv ponny ur plånkan, så kilade vi vidare. Strosade lite på stan och i vanlig ordning nuförtiden blev det inte ett enda klädplagg till mig utan istället till den där lilla älskade S. God, seen lunch och en sväng genom det blågula varuhuset. Lite blomstershopping och sen drog vi hem igen. En herrans massa timmar sedan vi åkte iväg på morgonen, så det var en mycket glad Miniman och Morsa som träffade varandra på kvällskvisten. Han tyckte Mormoster och Morsan var stiliga.

06042016-IMG_2570
Men som jag kan längta efter lilla Sisse alltså, bara efter några timmar ifrån. Han blev så glad för mammans shopping… fullkomligt slet av sig tröjan han hade på sig och skulle genast ha den nya, 06042016-IMG_2572….Traktortröjan med stort T.

Och förutom Minimannenkramar fick jag efter några dagar ifrån, träffa älskade M och det var såklart hur fint som helst. Vi somnade alla tre, tidigt, i en hög i Storsängen och har sovit såå gott i natt.

Idag är det torsdag, vi äter Mormors äppelmos och kanel på gröten och sörplar äppeljuice och äter goskinka på morotsbrödet. 07042016-IMG_2591Men nu ska här kilas iväg för en TorsdagFredag på Jobb och Förskola. Sen tar vi helg! Åhå, så skönt!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4