27042016-IMG_0284Ja men, titta!

Som jag letat här hemma på Gården och frågat typ varendaste kotte jag mött om du har möjligtvis inte en lagomstor trälåda i rockärmen, som du vill bli av med?…. inget konstigt alls. Så var mannen och jag på ännu en Skattjaktstur runt gården häromkvällen… och där, i Lagårn, stod den ju! Kaanske blir den alldeles perfekt till mitt tilltänkta ändamål. Kan du gissa vad?

…. på 1000 poäng..

Jo, förresten! en liten påminnelse! Imorn, fredag, avslutas den finfina Nyblom Kollén-tävlingen. Var med och tävla om du inte redan gjort det! HÄR hittar du tävlingsinlägget! Möjlighet att tävla via Instagram finns ju också! Där heter jag lillafrunsdagbok. 

27042016-IMG_0285

Skattjaktade Trälådor. Man blir ju alldeles lycklig, alltså!

Annars?

Det var onsdag igår, ja. Till en början en massa vardagligt innefix för mamman, samtidigt en massa lek för den lilla. Sen friskluft och utehäng, med kaktillverkning i sandlådan…under tiden den där Snickarmannen skjuuvade och sånt. När Liten sov passade jag på att träna ett cirkelpass och måla ett sista, sista varv mintig färg. Jo, jag kom på att jag nog inte var helt klar med lillsängen ändå. Såg att det behövdes ett varv till. Och jag bara älskar att vara i det där rummet och måla. Sån frid, alltså! Jag satt där och målade och funderade för mig själv. Mina ögon var tårfyllda både en och tre gånger igår…. om några dagar väntar något vi tänkt är så lååångt fram, inget att tänka på redan nu… men som nu plötsligt är här. Kvällen avslutades med en långpromenad tillsammans med min M.. mysig hålla-handen-tid.  Under rundan stannade vi på Förskolan för hjärtöversvämmande Utvecklingssamtal för vår älskade lilla pojke som vi är så stolta över.

Och idag är det redan TorsdagFredag, inte klokt! Jag har jobbat min halva torsdag och nu ska pojkarna och den gravida virrpannan dra norrut mot stan. Madrass till Litens ”nya” säng ska inhandlas, presenter till älskade och lite annat smått och gott. En eftermiddagstripp, helt sonika!

Lillafrun