29042016-IMG_0299

Där;

Stor och Liten. Som ler och långhalm. I full färd med att sätta ihop den Stooja sängen. 
29042016-IMG_0303
Madrasser på tillskärning (jo, jo. En prins kräver minst dubbla madrasser!), en räserbil och en kär vän (dammsugaren) som höll mig sällis under morgonen. Den (dammsugaren), skurhinken, tvättkorgen och en mycket hjälpsam liten hjälpreda.29042016-IMG_0318 Och så några sköna, sköna minuter på sofflocket i ett precis-nystädat, ajaxdoftande och vädrat hem. Mannen mitt emot mig och varma kaffekoppen i handen med vispad grädde på toppen av det varma. En lite bättre fredag är värd sin grädde, liksom. Och, och och! Den sötaste Sovhörnan jag sett, har blivit till. Ni ska få se bilder, ska bara ordna några!29042016-IMG_0368Och sen gav vi oss ut, alla tre. Liten bäddades ner i vagnen och somnade så skönt. Och uppe på taket, höll Snickarmannen till och pinnade på, som han med finurliga leendet så klyftigt sa. Räcket håller på att sättas på plats, mao! Själv satte jag mig på ett fårskinn, mitt på infarten.. njöt av himmelsblå penséer och synen av fina bygget.

29042016-IMG_0383När Liten vaknade önskade han smoodii (smoothie). Så självklart ordandes en sån åt oss var! Sen drog vi ut igen.

29042016-IMG_0387Mannen ni-vet-nog-vart och jag och Liten spelade fotboll och lekte i sandlådan och letade efter spår av tulpanlökar. Och nu jädrar! ….. säkert en hel centimeter har kommit upp (HA HA).
29042016-IMG_0379Och nu är vi, hela lilla gänget, så himla, himla Kalasredo! Liten går runt och säger åååh vaaajv (åh wow) och tycker själv han är typ huur snygg som helst i sina nya kläder. Och jag och pappan håller såå med honom! Paketen är inslagna och finskjortorna och kalasklänningen på, alltså. Ikväll firar vi Litens kusin som precis fyllt 7 år. Bättre avslutning på fredagen kan det ju bara inte bli!

Det var några glimtar från vår fredag, det!

Trevlig helg alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4