28042016-IMG_0289

Om du som jag gillar prickigt och småblommigt, rutigt och rosigt? Jamen titta där, då! Gårdagens fynd jag gjorde på Jysk. För en och en halv hundring.Och nej, ingen sponsring bara helt sonika ett fredagstips från mig till dig!

 Först stod jag där med typ tre stycken, jag tyckte det där överkastet, sommarfilten eller vad man nu vill ha det där vackermönstrade till… var så himla, himla fint. Men då blev det ju genast inte så roligt billigt, liksom. Så ett fick följa med hem och just nu har det hamnat på sovrumsgolvet och ligger och ser fint ut.

…där ska det förstås inte ligga för all evighet.

28042016-IMG_0294Vi har ju fredag idag!

Huur härligt som helst! 

Jag klev upp innan tuppen och tränade. Väldigt skön start och jag älskar att kliva upp så att dagen blir så lång den bara orkar. Igår sa dagen svisch, inte alls ovanligt. Vi drog ju till stan där efter lunchtid. Ja vill gå på staaon! sa Sisse och gick som en storpojke med mamman och pappan i varsin hand, mäkta stolt. Vi fick tag på vad vi var ute efter och det roligaste av allt var nog att vi drog till Barnvagnsbutiken för att testa så att den tänkta syskonvagnen verkligen är något för Sisse och hans lilla syskon. Sisse satt som en prins, berättade för försäljaren att det ju är Bäbis som ska ligga där bredvid honom. Och ja, då beställde vi rasket. Ni får se vagnen när den anländer, såklart. Men det är ju inte än på ett tag. Skönt att checka av, i alla fall!

28042016-IMG_0291

Vi fikade surdegstoast och sörplade jordgubbssmoothie på fik också. Fantastiskt festligt för en tvååring! Sen drog vi hem, åt middag och traskade iväg. Hämtade ut visum till en älskad och landade till sist på Vårsoáre för Sisses kusiner. Så himla gulligt, än om jag och mannen hade fullt sjå att hålla reda på vår busunge…. han som överhuvudtaget inte har en aning om vad blyg är. Han spatserade där med händerna halvt instoppade i fickorna, gick och pratade för sig själv och rätt som det var, var han på väg upp på scenen…. då låtsades jag som om det regnade (vilket det ju faktiskt gjorde!) medan mannen fick springa efter… med en unge i famnen som gastade Men sluuta pappa!.

En långpromenad efter soarén och sen vad det kväll och sovdags för Liten och helt enkelt för sent för någon städning. Så nu är städbrallan på och jag är taggad på fredagsstädning! Längtar att få bädda ordning Litens nya Sovhörna också.

Men först- god fredagsfrukost med dom där två jag älskar mest på jord. <3

Ha en god fredag, alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4