27052016-IMG_1356 Det blev ju en finfredag, det här.

Det kände jag på mig redan i morse. Jag pysslade med sånt jag aldrig verkar tröttna på. Och njöt av resultatet; nyskurat och ajaxdoftande. Med ljuvligt doftande häggkvistar på köksbordet. Så mötte jag upp pojkarna för premiärlunch ute på Verandan. 27052016-IMG_1368 Var sak på sin plats. I sisådär tre sekunder i alla fall. Äsch, jag är inte knäpp i huvudet faktiskt. Gillar var-sak-på-sin-plats-grejen, men fullkomligt älskar när det är kaos inne på Litens rum eftersom det skvallrar om hur roligt han har där. Leker och sjunger och har sig.

Vi tog oss en blåsig långpromenad och hade gjorde också mysigt besök hos Morskan där mitt på dagen. Nästa gång ska jag ha funderat lite inför förlossningen.. några önskemål liksom. Kära nån, jag blir alldeles pirrig i magen!27052016-IMG_1365 Till middag lekte jag och Sisse pizzabagare och bjöd sedan pappan på surdegspizza med extra allt. Det behövde han.. 27052016-IMG_1373 Efter löptur och en herrans massa grävande. Och den där klumpen till sten ni ser på bilden, den fick Fajfaj komma och hjälpa oss bort med. Någon Liten var mycket, mycket nöjd. Han fick ju åka traktor! 27052016-IMG_1378

Nu har vi ätit jordgubbar och gräddmjölk till efterrätt. Så himla gott!!

Mannen är ute och grejar igen. Liten leker inne på sitt rum. Jag har några knyck kvar för dagen, sen ska jag sätta helg-skylten i pannan.

Trevlig helg till er!

Lillafrun