01062016-IMG_1548Det är onsdag. Första Junidagen denna Sommar. Termometern visade 20 grader när vi vaknade. Helt galet. Jag tog mig en sväng i trädgården och doftade på det där trädet som jag älskar…Äppelträdet. Nu har det börjat blomma!01062016-IMG_1549Ja, idag är det Sommar.
Jag spatserar runt och tänker på gårdagen. Den som var fylld av Konserter, hela dagen lång. Under sista konserten sköljde en massa tankar över mig…. nu kan jag snart checka av Mitt Första År som Musikfröken. Ett år av en massa, massa nya erfarenheter.

Förra våren lyssnade jag om och om och om igen på en speciell låt.. Lalehs En stund på jorden. Den gav mig styrka och pepp, mitt i allt det där som kändes så ovisst… allt från om vi skulle få köpa den där gården, till om jag skulle få det där jobbet och så vidare.. Jag kommer ihåg att jag sa till M; tänk vad häftigt det vore om jag skulle få börja jobba där.. där, jag alltid önskat. Och att på temakonserten nästa vår, få sitta i orkestern och spela den där Laleh-låten tillsammans med alla fina elever och lärare.

Och, precis så blev det.

Jag får gåshud, faktiskt.

Mina pojkar var och lyssnade på en av konserterna. Den ena av dom lite mer intresserad av att just lyssna. M, han visste vad gårdagen betydde för mig. Den andra, Busjåttan, ville mest upp på scenen till sin mamma och moster och storkusin.

Det var en mycket, mycket trött Preggomorsa som kom hem igårkväll. Men en lika lycklig sådan. Och att idag få sova ut en stund och vakna till Sommar, det är nästan lite för bra för att vara sant. Som att få vakna upp i en dröm. 01062016-IMG_1553Jag hann tvärshoppa lite sommarnytt till Liten igår. Så idag går vi hela familjen i softa mjukisshorts. Liten har såklart snyggast av oss alla. Och den där citrongula tishan är han så söt i att jag kolavippar!
01062016-IMG_1559 Vi springer barfota och är redan tokskitiga om fötterna denna dag. 01062016-IMG_1566Första frukosten ute på Verandan för denna sommar, är intagen…

En Ferdinandsuck och lite mer kaffesörplande på det…

Hoppas, hoppas att ni har samma härliga väder hos er. Ta hand om er. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4