02062016-IMG_1605Så förgrymmat skönt att vakna till den här fredagen.

Jag har sovit som en björnmamma i natt. I en Storsäng med renbäddade lakan. Min favorit. Bredvid min M, dessutom. Mysigt, men jag saknar att ha våran lilla prins mellan oss om natten…han sover ju i sin egna lilla säng nu. 02062016-IMG_1611

Gårdagen var en sån där räserdag, ni vet. En sån jag älskar och som också garanterar just en sån här natts sömn.

En jobbskvätt, mina sista undervisande timmar innan Sommarlov och Mammaledighet, (nu väntar bara Examen/Skolavslutning och så).Vandring till Förskolan för att hämta hem Busjåttan. Helgstädning av hemmet. Renbäddning. Tvättfix. Äppelträdsbeskådande. Ett träningspass. Och under kvällen var jag iväg och kikade på systersonen när han svajsade omkring och var så snygg att man fick dåndimpen (skolbal). Avslutade hela braiga, varma, soliga räsertorsdagen gjorde jag med en Liljekonvaljpromenad tillsammans med Storan. Första Liljekonvaljbuketten, oslagbar! När jag kom hem hade jag och M Verandadate. Knaprade Finn Crisp och njöt av vackra vyer och Juniljus.

02062016-IMG_1607

Och idag är det fredag och jag är sådär rysligt nöjd över att vakna till nystädat och en tvättkorg som är så tom den bara kan vara. En sketastor deg sattes i natt också, så nu gräddas det bröd för fullt här i köket och vi är taggade på extragod frukost.

Idag tjuvstartar vårt Sommarlov kan man säga… som sagt, fortfarande lite kvar. Men det är så lite att det inte är klokt. Att glo på äppelträd, njuta av gullesynen av bäbiskläder som hänger på tork och kanske svajsa ner på byn och se om glasshaket har öppet. Det, får bli dagens planer!

02062016-IMG_1598 02062016-IMG_1599

Åhåå. Snart på-riktigt-framme, alltså. Vid det där sommarlovet där vi i Lilla Familjen ska bli fyra. Det där lovet där vi kommer vara lediga heela familjen tillsammans och ha chans till att lära känna Lilla Pyret, hur bra som helst, allihopa. Oceaner av Tillsammanstid. Belöningen för att M drar iväg på storuppdrag som VM…en drös dagar borta, som sedan förvandlas till En Hel Sommar Hemma. <3

Ha en finfin fredag!

Lillafrun