Lördag.

Och jag började den med ett träningspass. Pojkarna sov och jag hade en skön stund i ett alldeles tyst hus. Bara fåglarna som hördes utifrån. När S och M vaknade var jag nytränad och nyduschad. Så skön start på dagen! Lördagsfrukost och sen blev jag upphämtad av min förmiddagsdate; Storan.

Vi drog till grannbyn och handlade lite plant. Vandrade tre varv likt ett lämmeltåg, genom ett proppfullt litet växthus. Jag tyckte att jag plockade på mig hur mycket som helst, och det blev ändå inte många kronor. Bra grej!

04062016-IMG_1765

Det blåser som bara den idag så jag vågar inte sätta ner mina blomster i rabatterna ännu.

04062016-IMG_1766

Samtidigt som jag var iväg på min lilla turné, hade pojkarna dragit iväg på en egen. Hem kom dom sedan med en massa fin sand att börja foga stenläggningen med.

04062016-IMG_175704062016-IMG_1758

Sen, efter lunch, blev jag och Sisse ungefär hur trötta som helst. Så han somnade i vagnen och jag blev nerbäddad i den där utesoffan som blivit mitt nya favoritställe. Jag känner sån ro när jag är där. Utsikten är topp och hela jag trycker på V i l a -knappen, liksom.

Nu har blåsten lugnat ner sig lite. Vi har varit ute på eftermiddagsäventyr; långpromenad och shopping på affären..

04062016-IMG_1773..Blöjor storlek 1 och mininappar, valda utav Storebror.

04062016-IMG_1774

Kära nån vad mitt mammahjärta jobbar på. Lätt till lyckotårar, är bara förnamnet.

Efter middagen tänker vi packa in oss i bilen och åka och hälsa på Mormor och Morfar. Mysig lördag, mao.

Hoppas att ni också haft, och har, en god lördag!

Lillafrun