05062016-IMG_1849-3 05062016-IMG_1852-3

….Jo,jo.

Nu drar jag och min hunk till man iväg för en kväll bara han och jag. Utan en Liten med oss, alltså. Lillvännen, han har det kungligt hos Fammoj och Fajfaj. Med proppfulla picknickkorgen, en massa filtar och varma kläder, drar Jag och M, tillsammans med mina päron, Storan och Storsvågge, iväg till Skuleskogen.

En kväll med Bo Kaspers Orkester väntar oss och vi är omåttligt taggade! Tjoho!

Vilken dag alltså!

Från det ena äventyret. Den där förmiddagen som helt klart är värd ett alldeles eget inlägg. Till några hemmatimmar. Hemmatimmar där preggomorsan dök ner i den där utesoffan samtidigt som lillungen sov. Gudomligt skönt. Sen följde ett träninspass,  med sällskap av densamme, picknickfix och tillpiffande och nu är vi alltså på väg. Mot en kväll jag törs gissa kommer att bli alldeles strålande bra! Från det ena äventyret, till det andra!

Tjingeling!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4