03082016-IMG_4249Det där var igår;

När jag och Lillasyster pysslade på med tokigheter, som att smeta vänstra lilla foten svart och stampa på stora papperet. Precis som Storebror också gjorde, i precis samma ålder. Så roligt att ha kvar, ju.
Så dagen bjöd på lite fotstampande och badande av bäbis. Fixande med mitt eviga älskade fotoalbumspyssel, uppackande av två flyttkartonger (!) med glas och porslin som plötsligt uppenbarade sig uppe på vinden. Putsning av köksfönster. Och annat vardagligt hemmafix förstås. Och också en så otroligt mysig stund vid pianot, där Juniflickan låg i babybjörnen samtidigt som jag spelade och sjöng. Hon somnade så gott och det kändes så himla mysigt.

Massa lek med världens finaste pojke också, såklart. Minimannen som säger mamma, jag är ju bjoossan! och ser stolt ut. Vi la oss en stund under äppelträdet, han och jag. Filosoferade om allt mellan himmel och jord, medan han matade mig med svarta vinbär, nogsamt plockade från det där lilla skräpet, varenda ett. Dom där småstunderna, alltså. Finaste tänkbara.

Till kvällen dundrade jag i säng strax efter Storebror. Kröp ner bredvid varm chokladdoftande bäbis och tog natt. Mannen, han vet jag inte när han gick och la sig.. spikpistolen var vår godnattsaga..

Och idag är det torsdag. Lillan sov 6 timmar i streck i natt och det känns ju helt galet. Redan, liksom! Men glaaad är jag, oh ja! Efter morgonmys med båda barnen i sängen, klev jag upp och mötte mannen som redan var uppe och snickrade sedan tidigt. Jag fick en lyxig mammastund och gav mig ut. Idag blev det morgonjogg. En belöningsrunda, alltså. Vill inte springa så ofta än. På Gotland tillät jag mig själv falla för frestelsen att springa på, flera gånger under samma vecka. Kalkiga valmo-omringade vägar och gulliga skogsstigar, liksom. Men nu, här hemma, matar jag vidare med masssssa promenader och styrkepass på olika vis. Ett tabatapass innehåller ju för mig både styrka och puls, så konditionsträning får jag i alla fall. Än om kroppen svarar, så är det ju ändå tidigt med löpning menar jag. Jag vill vara rädd om min kropp som gett mig det vackraste jag har!

Babbel, babbel…

Ta hand om er och ha en god torsdag!

Lillafrun

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4