22082016-IMG_5325Veckostart, ja.

Och är man två år så är det där lycka så det förslår, med en pappa som är hemma efter dagar borta, och som dessutom ordnar så att den där sedan-pappa-var-liten-gamla gungställningen hamnar på fötter igen. Här hemma på vår Drömgård. Och att hjälpa till, få ha skruvar och brickor i sin egen ficka. Hjälpa pappa och ge, en efter en. Där njöt nog både stor och liten, precis lika mycket.

22082016-IMG_5348 22082016-IMG_535822082016-IMG_5359

Ja. Det, och så lite lillasystermys, såpbubbelblåsning och en massa pusslande med pippi-långstrump-pusslen. En lyckoveckostart för en tvåårig Miniman.

Så sånt pysslade vi med igår. När den där varma, sköna sensommardagen blev kväll gav jag mig ut med snabbskorna på och barnen i vagnen. Gick en rask promenad i en så vacker och ljum augustikväll. Helt nipprig av stunden där och då gjorde att jag ibland inte kunde låta bli att springa fram. Med två sovande barn hade jag sedan en lång och så lyxig mammakväll. Ni vet, sånt som man som morsa tycker är vansinnigt lyxigt. Lång dusch, nagellackskletande i lugn och ro och så passade jag på att framkalla bilder från sommaren. Mysigt alltihop. Minimannen har i sommar haft lite partylartytider vad gäller nattetid.. men nu med vardagståg igång, börjar det reda sig. Min första natta-båda-barnen-samtidigt-nattning för någon vecka sedan, den som var rätt svettig.. har istället nu bytts mot smidigare, såklart lite mer rutinerade, nattningar. Så skönt. Man lär sig med tiden…säger den nyblivne tvåbarnsmorsan.

Och idag är det tisdag. En morgon med tidigt träningspass och övriga morgonbestyr. I övrigt står lek på förskolan, en sväng till stan för en massa ärenden och Morfar-kalas senare ikväll på agendan… Låter som en finfin tisdag!

Ha en god tisdag, du med!

Lillafrun