25082016-IMG_5502Nystädatkänslan, alltså.

Hur härlig?

Jag har gnott på som bara den idag, faktiskt. Utan att jag visste ordet av så hade jag rivit ner gardiner i både kök och sovrum. Så det blev finstädning där. Två rum som bara dom tog flera, flera timmar att få färdiga. Jag passade på när Storebror lekte med sina småvänner och Lillasyster sysslade med favoritsysslan; Sova.25082016-IMG_550725082016-IMG_5509Och Litens rum fick sig en rejäl städ med funsterputs, det också. Jag blev så sugen att byta lite gardiner och bona och mysa till det lite. Jag är rätt gedigen i min vanliga veckostädning, men idag blev det extraextra. Använde bästa såpan. Den luktar så gott!!

25082016-IMG_5494Mannen har köpt en femlitersdunk plus en sån där pumpflaska, till mig. Himmelrike!25082016-IMG_5497Till slut blev det sådär tokrent. Ni vet när man riktigt känner hur luften i rummen är sådär superfräsch. När det är vädrat och rent, doftar såpa och fönstren blänker efter nyputs? Jag älskar ju det där.

Nu är det bara salen jag ska piffa till inför hösten, lite nya kuddar är alltid kul. Men innan jag shoppar nya på riktigt, så blir det en tur till vinden. Där gör jag oftast min bästaste, penga- och miljösmarta handling.

Det är ju så himla roligt att fixa och greja och göra mysigt hemma, tycker jag! Och hösttider är en riktig sån period, ju.

Nu ska jag kila iväg till Svärisarna. Är nyduschad efter en skön pw med hela familjen. Pojkarna och Lillan är redan där. Dom drog dit direkt efter vår runda. Så, dessutom lyxar vi idag med att få bli bjudna på middag. Bästa tänkbara inledning på en alla-lediga-helg!

Så ikväll väntar en tokskön kväll.  Kanske, kanske, kanske kan jag, för typ 8e försöket i rad denna sommar, hamna framför Ernst i rättan tid också. Han finns ju på play, jag vet. Men han är typiskt bortprioriterad i mitt liv just nu. Men ikväll, kanske.

Så, på återseende och god kväll! .. säger en väldigt glad och nöjd morsa!

Lillafrun