13092016-img_6494
Det är förfärligt risigt ute på vår gård nu, om man säger så. Men alltså, vilken himla stor skillnad det blev på vår ena sida av gården. När dom där träden fälldes. På äppelträdssidan är det sol i massor nästan precis hela dagen. Men på den där stora-träden-sidan, har det varit väldigt skuggigt och inget ställe man velat vara på, liksom. 13092016-img_6502 Men plötsligt fick den där sidan ett annat ljus, en helt ny känsla och man bara vill vara där. Det är som en helt ny plats som dykt upp här på Drömgården. Det kliar i mina fingrar och jag önskar någon bara kunde dunsa ner från himlen och säga ”Hej Emmeli! Jag tänkte hjälpa dig med den där trädgården du drömmer om. Eftersom du själv inte riktigt verkar veta vad du önskar och är fasligt velig när det gäller att bara bestämma sig för att ’Här ska ett träd vara’ till exempel… så tänkte JAG ordna det åt dig!”

Det, hade varit något….

..men, det ordnar sig nog med tiden, tänker jag!
13092016-img_6519Jag och Minimannen hade affär där igår eftermiddag, i sköna sköna eftermiddagssolen som var som vilken eftermiddags-sommarsol som helst.


13092016-img_6524
Älskade lilla pojken.

Där i bild höll han på att koka broccoli som jag skulle köpa. Jag var bara iväg på jobbet… för att jobba ihop mer kottepengar, förstår ni. Och jag jobbade på, en herrans massa gånger…13092016-img_6530 Så handlades det och Minimannen räknade kottar på livet. Bra grej, på alla vis! Frisk luft, lek med det enkla, tillsammanstid och så vidare..

Vi hittade ett hjärta också. Ser ni det?

13092016-img_6532

***

Idag är det onsdag, ja. Liten är redo för Förskolan, Lillan ligger ensam mitt i storsängen och sover, och ser ut som en riktig liten minichef. Jag klickar hem vårlökar, trädgårdsfunderar och sörplar kaffe.

Typiskt god onsdagsstart!

Ha en braig dag!

Lillafrun