22102016-img_8972
Det är fortfarande helt galet. Att dom där två. Är mina. Liksom. Mina barn.

Syskonen vaknade rygg i rygg med varandra denna lördagmorgon. Vi var på så mysigt och gott födelsedagskalas igår i Mäjdadalen. Storebror fick leka med kusinerna in i det sista, så i morse var det någon som tog en redig sovmorgon. Lillan och jag vaknade före, som ni kan se. 22102016-img_8982 Vi klev upp och tände ljus och drog igång kaffebryggaren. Konstaterade att det likt gårdagen ser ut att bli en vansinnigt grå höstdag.
22102016-img_8989Någon körde morgonpasset.

Det är jag och barnen den här helgen. Det finaste lilla stjärngäng jag kan tänka mig. Men vi saknar såklart våran M. Pappan, som åkte iväg i torsdags och har marathon-jobb-helg på bortaplan. Vi längtar till han kommer hem, helt klart. Det är inte alls roligt när det blir såhär många dagar ifrån. Men så är det nu.. och allt har sina för- och nackdelar.22102016-img_9007

För att inte bara smått längta ihjäl oss, så gör vi det så gott för oss som vi bara kan.

22102016-img_8993

Nu är Storebror vaken. Lördagsfrukosten är i magen och lugnt morgonmys pågår. Rofyllt med sovande bäbis där ute i vagnen, morgonmosig liten Miniman i mitt knä och den där spinnande katten som ligger på sofflocket. Vi ska strax packa liten väska och ge oss iväg på lördagsutflykt till Mormor och Morfar. Det blir mysigt!

Ha en fin lördag, ni med.

Lillafrun