03112016-img_9591Åh, vilken bra torsdagsstart!

Mannen pussade mig hejdå tiiidigt i morse, drog iväg på vad man skulle kunna kalla Lite Nya Äventyr. Jag är så glad för hans skull. En dröm och önskan han haft, som nu inbringats. Jag är glad för min egen och barnens skull också. Framöver kommer vi till exempel inte behöva vara ifrån varandra sådär 90 timmar i stöten. Yeah, på den!

Nog om det.

03112016-img_9583

Vi hade morgon här hemma, småttingarna och jag. Och vissa morgnar hinner man verkligen mer än andra. På samma gång som dessa man-hinner-mera-morgnar är såå mycket lugnare. Ibland kan det vara ett före att bara komma till Föris i tid. Knepigt. Den här morgonen var i alla fall lugn och skön, alla på bra morgonhumör. Utöver dom vanliga morgonbestyren, hann morsan hiva ut mattor och dammsuga och börja greja också, innan vi drog iväg på Förskolan liksom.

Sen har Bäbisflickan hängt med på städracet, förutom när hon sovit alltså. Nöjdisen har suttit i babysittern och gett mig de sötaste av leenden. Hon är så underbar att jag får ont i hjärtat stup i ett.


03112016-img_9578

Så nu är klockan inte ens tolv och jag njuter redan Nystädatkänsla. Sallykatten sover på sofflocket, Lillan i min famn. Fastän hon älskar sin vagn, så kan jag inte låta bli att ha henne sovandes i famnen ibland. Min lilla bäbisflicka.

03112016-img_9587

Lite lunch för morsan, sen får Lillan fortsätta sova vagnen. En långpromenad i ljuvligt friskt, soligt novemberväder väntar innan vi hämtar hem älsklingsBjossan och tar helg!

Hoppas att ni har en fin torsdag, ni med!

Lillafrun