18122016-img_1791Och så var det fjärde ljuset tänt.

Ljuständande. Blåbärssmoothie till frukost. En morsa som sedan kände sig som en stark och pigg MammaMu på grönbete, när hon stack ut och sprang skiten ur sig därefter. All kärlek till mina två stjärnor, men håhå så skönt det var att bara få dra ut själv en stund med armarna fria och flåsa i ensamhet. Pappan åkte sedan iväg och vi här hemma har pysslat på med lite av varje.

18122016-img_1792Satt ut några tomtar här och där. Dragit in lite granris och hängt småpumlor däri. Plötsligt kom den där blå timmen som är så maffig och nu, i dessa otroligt mörka dagar, så himla kort. Men minutrarna när himlen är så blå, så blå. Det är så tjusigt, tycker jag.

18122016-img_1808

Och så har vi gjort oss lite småstiliga. Minimannen gick för ett stund sedan över till Farfar, för att ha lite lyxig Storebrorsegentid där, innan vi nu ska åka iväg allihopa och ha kväll i grannbyn och kyrkan där. Lyssna på julig gospel, se Vackerpappan ”in action”, och bara ha det gott. Det ser jag fram emot!

Fjärde advent alltså. Hoppas ni har det fint, ni med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4