22022017-IMG_4942

Dom där två, alltså. Helt underbara att titta på tillsammans. M och hans lilla dotter, som är en liten kopia utav honom. Lillhjärtat, i Pappas trygga famn.

Där var hon i morse när morsan drog iväg tidigt till Tandis. Ett snabbt sånt där vanligt-besök där jag gick ut med ett glatt och fortsatt icke-håligt leende. Himla härligt. Rejsade sedan hem och åkte iväg med S på Föris. Han pep in fort som bara den, det vankades musiksamling förstår ni. Musik ligger ju oss varmt om hjärtat här hemma, så kul att S också gillar.

22022017-IMG_4946

Och som ni ser har Herr Snö kommit på besök. Med besked. Stundvis snöar det i sidled och blåser storm. Inte kul att veta att mannen är ute på vägen och kör. Men han har lovat att köra försiktigt. <3

Han (och jag och J, såklart) var glad över att han hann vara med på Lillans 8-månadersbesök på BVC i morse, efter att Storebror lämnats på Föris. Jo, det var en lite flängig och fartig morgon, men det gick bra. Vi var ju två päron som kunde hjälpas åt, så. Och det där bvc-besöket? Gick finfint och var lika trevligt som vanligt. Så tacksamt att det inte är klokt.

22022017-IMG_4944


Lillan snusade gott därefter. Mannen passade på att dreva lite fönster innan han skulle vidare. Och jag onsdagstränade. Utan Storan denna vecka. Inte lika trevligt alltså, men det blev spagettikropp i alla fall. Lek och ätande och sånt sedan, tillammans med den där Lillan jag är så kär i att det gör lite ont i hjärtat.

22022017-IMG_4947

Och nu har jag en sån där oförskämt skön HemmaMammastund, innan fjärde (!)  turen hemifrån idag, strax ska göras (Minimannen ska ju hämtas hem från Föris <3). Sitter i kökssoffan, med ullfilten om mig. Lyssnar på diskmaskinen som jobbar på, med varma kaffekoppen och mörka chokladbiten bredvid. Där ute på bron sover en liten flicka gott i sin vagn, skönt nerbäddad i den där Voksin jag prisat minst några hundra gånger, men ändå inte prisat nog.

På återseende!

och lova att köra försiktigt ifall ni ska ut i yran!!

Lillafrun