12032017-IMG_6060Söndag!

Och här hemma vaknade vi till nyckel-vrides-runt-i-Drömdörr-ljud. Den efterlängtade skäggige som vi inte kramat sedan i onsdags, kom hem. Lite sådär ruffsig i håret och mjukt leendes mot sina tre som han längtat så efter. Och redan där, börjar ju söndagen som en fest, såklart. Vi har haft mysig morgon tillsammans och nu är dagen i gång med fart. Tokigt nog behövde han med många järn i elden (höhö) dra iväg igen, på timmar av brandövning. Här hemma snurrar tvättmaskinen och mattorna är skakade och hänger ute och sovrummet vädras med godluft. Blommorna duschas, katten jäser på sofflocket, Lillasyster snusar gott i vagnen medan Minimannen och Morsan har det väldigt körigt här inne; det går vika-tvätt-larm, fylla-på-olja-larm, städ-race-larm och gudvetallt. Och nu-ryker-ballongerna-i-taket-larm! Och så vidare. 12032017-IMG_6054

Solen gömmer sig ännu bakom molnen, så det känns inte så farligt skaligt att vara inne och dona och rejsa några timmar, mest bara hur härligt och fräscht som helst!

Ha en härlig söndag, alla ni!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4