15032017-IMG_6175

Morgonmysig Juniflicka i pyjamas, i full färd med att säga ”heja, heja mamma och moster! Jag kryper ner i sköna vagnen jag, och snusar och sover där ute i stormen. Så kan ni lyfta skrot och babbla, digga till bra musik och ha sån där tid ni tycker så mycket om”. 

15032017-IMG_6177

Och så blev det.

En alldeles särskilt fin förmiddag faktiskt. Alltid så fint att kunna träffa familj såhär, mitt i veckan. Något vi längtade till, när vi bodde i norrnorr. Så, först ett spaggetikroppsframkallande styrkepass och sen få bjuda både Storan och pappa på lunch. Sån spontan och trevlig vardagslyx.

Lillan sover ännu, inne på sin fjärde timme. Lilla sjusovaren. Men strax, strax borde hon vakna och i eftermiddag ska vi iväg hela familjen på liten tripp. Det blir fint.

Det här är märkvärdigheter och vad som betyder sådär mer-än-guld-värt-mycket. Om ni frågar mig.

Ta hand om er i stormen!

Lillafrun