16032017-IMG_6239En torsdag;

-som började med sol, ovanligt morgonpigga barn och fartiga men ändå lugna timmar. Och där ovan ser ni något som i alla fall är nytt för mig och som är himla trevligt att greja med. I tisdags när jag hämtade S från Föris, smög jag in sådär som jag gör ibland. Och kikar vad han pysslar och leker med. Så himla mysigt. Och då satt han i alla fall och byggde med plus-plus som det tydligen hette. Så, såna fick såklart åka med hem från stan igår. I finaste pastellfärgerna. 16032017-IMG_6237På ena pinnstolen i köket hängde från gårdagen, en massa sockersött. 16032017-IMG_6238Jag stoppade sedan ner småttingarna i syskonvagnen och på det viset tog vi oss till Föris. Mycket trevligt.

Efter att ha vinkat Storebror hejdå, vandrade Lillasyster och jag vidare. En långpromenad som blev än längre, då jag upptäckte att min mössa, som jag på grund av svettning, tagit av mig . Att den, inte längre låg kvar. En rejäl vandra-tillbaka-sväng gjorde att jag och Lillan rullade in på gården igen efter drygt en och en halv timme, med en fortfarande sovande bäbis och en än mörare mamma än innan. Gårdagens Storan-träning känns i min kropp idag.

Det var en skön tur och vi lyckades ju hitta mössan igen samt pricka in all sol som denna dag bjöd på, visade det dig.

16032017-IMG_6248

Och plötsligt blev vi Torehundenvakt! Så därefter gick dagen mest ut på att se till så att inte katt mötte hund, att utfodra småttingar, busa med småttingar, dra ut i ett par omgångar för att traska med hund, rädda hund från katt igen och igen och så vidare. Men ni ser ju att jag hade världsbra hjälp!

16032017-IMG_6256

När PappaMorfar-meega-kära Torehunden sedan blev hämtad igen, så har vi mest bara skrotat och lekt och lagat chili con carne. Stundvis med en jag-vill-också-vara-med-Lillan på höften och en mycket behjälplig Minikock på stolen bredvid. Vi är väl inne på typ åttonde veckan med matkasse nu och det är nya smaker mest hela tiden, så jag blir så glad när S säger ”jag älskar…” och var det nu kan vara, varje dag. Förutom kanske två, tre gånger. Men ja, sånt är tacksamt.

Bara grejen. Att ha två småttingar, är också tacksamt. Mer än tacksamt. Dom där två är livet, liksom. Som idag när jag höll Lillasyster i sina småhänder och hon fick ”springa” efter Storebror och alltsammans bara lät som ett endaste barnbubbelskratt. Ljuvligt ljud och lyckan är total, liksom!

Nu sover mina två stjärnor sedan länge, och den här mamman har plockat och donat lite men nu precis slagit sig ner i finsoffan med en alldeles sprojlans ny tidning. Håhå, sån Mammalyx.

Hoppas ni haft en bra torsdag! Imorn är det fredag, tjoho!

Lillafrun