25032017-IMG_6680 25032017-IMG_6681 25032017-IMG_6683 25032017-IMG_6687 25032017-IMG_6691 25032017-IMG_6695

Lördagsutflykt, ja!

 Packa in barn i Rymdskepp, lyssna till peppiga barndom-påminnande Ring så spelar vi och till sist landa på älskat ställe för att ha några världmysiga och soliga timmar tillsammans!

Hemmahemma.

Snabb-gå Tommelmorundan. Med vanliga snabbskorna på. Och inte dom där vintriga, med broddar, som suttit på fötterna precis hela vintern. Ett vårtecken, mao! Och ljuvligt var det. Med sol på kind, vind i håret, hästspår i geggiga grusvägen, sovande Lilla i vagnen och skäggig Torehund i kopplet.

MammaMormor hängde med Minimannen medan. Vilket resulterade i något himla gott. En alldeles nygräddad sockerkaka som smakade himmelskt efter den där långpromenaden med efterföljande core-pass. Både träning och fika, där ute på altanen. Också ett riktigt vårtecken!

Och som det var underbart att se både mor och far hemma igen. Det har rests och flängts och plötsligt, för några dagar sedan, bestämde sig ett öga för att inte vilja se mer och otroligt oroligt har vi haft det några dagar här i familjen. Fy, alltså. Men vi är enormt lyckliga över god sjukvård. Fast, i första anblick (!) så togs saken inte på allvar, och sånt kan man ju bli mer än asförbaskad på i efterhand, när det visade sig inte alls var mycket tid att spela på. Men i alla fall. Mina älskade är där dom ska vara och vi hade världsfina timmar där, jag och barnen. Och lämnade Hemmahemma tankade med friskluft, motion, sockerkaka och kärlek.

Storebror, (som idag pratat en del Thailand med Mormorn, som just varit där), frågade innan han somnade för natten, om vi inte hade någon kockosnöt hemma. ”Men…vi kan ju åka till Thailand. Där finns det kockosnötter. Och där! Finns det MJÖLK i!”. ..sa han, med viskväsande, alldeles fängslande berättarröst. Lilla älskade Minimannen, alltså. Vilken stjärna.

Ja. Finaste sortens Lördagsutflykt. Precis så.

Hoppas ni haft det gott idag, ni med.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4