06042017-IMG_7343 Där; En bild från torsdagen, med donande av ditt och datt. En pusta-ut-stund efter lämning på Föris och när Lillan just somnat ute i vagnen. Då passade mamman på med lite bloggande och kaffesörplande.

06042017-IMG_7342

Och sedan fortsatte jag med vad jag pysslat med lite varje dag hela veckan; sortera bort och tvätta rent alla vintriga ytterkläder. Så luftigt det blir med vårjackor och små tunna mössor på hög, istället för alla täckjackor och overaller.

06042017-IMG_7344Trädgårdshattarna är redo som ni ser!

06042017-IMG_7351

Vi tog oss en skön promenad efter lunch också. Och det är riktigt aprilväder nu. Som igår när vi gick promenad i sagolikt väder, och bara hinner komma hem så slog haglet som spön i backen. Idag hann det också växla lite hit och dit. Typ mellan stormbyar och skönväder. Men, det är skönt på något vis, att det inte dundrar på och blir tokvarm vårvårvår från en dag till en annan. Tycker jag. Det är skönt, att det tar sin tid, liksom.

06042017-IMG_7358Väl hemma var bäbisen vaken och vagnen fullproppad med ris och matkassar.

06042017-IMG_7366

Hej säger Sallykatten! Fast han ser jädrigt arg ut där… men han är nog bara prick hur sur som helst eftersom ingen kelat med honom på säkert en hel timme… gosnödigare katt får ni leta efter!

06042017-IMG_7362

Ute på bron gjorde jag och vilda bäbisen det lite påskigt som ni ser.

06042017-IMG_7360Jag får typ dåndimpen av sånt där pysslande. Gillar det, alltså.

06042017-IMG_7369

Tjopp, tjopp hade vi hämtat hem Prins Darlingen och han var meeer än redo att ta på sig dom där två meter (centimeter) för långa kusinärvda skorna och sedan göra vad han längtat så efter; Att Åka Till Mäjadalen.

Så i eftermiddag och till halvsena kvällen, har jag och barnen haft världsmysiga timmar där. Spontanhäng i Mäjadalen, med Storanfamiljen och mor och far. Fantastiskt att kunna ses så, på en sketen torsdag liksom.

Och när vi kom hem var det masssor kvar att göra. Men då tryckte morsan på turboknappen, den där jädrar-anamma-knappen som även fungerar typ under ett träningspass (jojo, träningstjurigheten är liksom med en i hela vardagen. så himla bra!). Minimannen bad om att få hjälpa till och såklart han fick. Men sen blev kids trötta och fick nattas i nybäddade sängen, i det där sovrummet som vädrats och doftade linoljesåpa. En saga och sen snusade dom båda.

Så då har jag nu till sist svirat runt och gjort hemmet helgfint. I helgen händer det ju grejer i köket, så jag hade först tänkt och fuskstäda. Men det gick bara inte. Det är ju så himla härligt med nyskurat och svisch så var det ju gjort och nu sitter jag här och tom-glor och vilar mig en stund innan natten.

Donande och påskpyntande, alltså.

Lillafrun